Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Talentele tinerilor aflați în sistemul de protecție specială au fost răsplătite

Talentele tinerilor aflați în sistemul de protecție specială au fost răsplătite

Marți, 10 decembrie, la Sala Lumina a Centrului Cultural Județean Argeș, s-a desfășurat cea de-a treia ediție a evenimentului ”Viața prin ochi de copil”, organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, în parteneriat cu Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului şi Centrul Cultural Judeţean Argeş.

La deschiderea evenimentului a participat și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, care, împreună cu reprezentanții Arhiepiscopiei și ai D.G.A.S.P.C. Argeș, a vizitat expoziția celor mai frumoase lucrări ale copiilor și tinerilor aflați în sistemul de protecție specială din cadrul D.G.A.S.P.C. Argeș, exponate constând în desene, tablouri, origami, quilling, obiecte decorative, obiecte artizanale etc.

Totodată, copiii instituționalizați au oferit un spectacol extraordinar de muzică și dansuri, atmosfera de sărbătoare fiind întreținută și de Pinocchio, Tom și Jerry și alte personaje de povești de la Casa Studentului Pitești.

Și, pentru că se apropie Sărbătoarea Nașterii Domnului, fiecare dintre cei prezenți a primit cadouri oferite de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului, iar Consiliul Județean Argeș a pregătit, cu sprijinul colaboratorilor, surprize dulci pentru toți copiii, aceștia fiind întâmpinați cu prăjituri, bomboane și alte bunătăți.

About The Author

Related posts