Tineri reţinuţi pentru trafic de droguri!
Tineri reţinuţi pentru trafic de droguri!

Tineri reţinuţi pentru trafic de droguri!

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti au efectuat o acţiune, în Bucureşti, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc. Două persoane au fost reţinute.

La data de 8 februarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti au efectuat o acţiune, în municipiul Bucureşti, pentru destructurarea unei grupări infracţionale bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie – februarie a.c., cei în cauză ar fi procurat heroină pe care ulterior ar fi pregătit-o pentru vânzare. În urma acţiunii, poliţiştii au surprins în flagrant delict pe unul dintre membrii grupării, în timp ce încerca să vândă mai multe doze de heroină, în municipiul Bucureşti. De asemenea, au fost depistate 32 de comprimate de Metadonă, ustensile destinate porţionării, preparării şi administrării heroinei, un pistol cu aer comprimat, 5 telefoane mobile şi cartele SIM, toate susceptibile a fi folosite în activitatea infracţională. Şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri. Două persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

About The Author

Related posts