Toate școlile din Câmpulung pregătite pentru deschiderea noului an școlar

Toate școlile din Câmpulung pregătite pentru deschiderea noului an școlar

În câteva zile va începe un nou an şcolar. Pentru începerea în condiţii de siguranţă s-au luat toate măsurile de protecţie, astfel încât actul educaţional să se desfăşoare în condiţii optime.

Toate solicitările venite din partea directorilor unităţilor de învăţământ de pe raza municipiului Câmpulung au fost rezolvate, primăria distribuind în acest sens un număr de 104.750 măşti de protecţie pentru elevi şi cadre didactice.

Tot ca măsură de protecţie s-a dispus dezinfecţia tuturor curţilor interioare ale unităţilor de învăţământ.

,,Ştiu că măsurile de protecţie luate îi impiedică pe elevi să relaţioneze şi să comunice între ei, dar cred că mai important este ca ei să fie sănătoşi pentru a merge la şcoală, să-şi continue pregătirea pentru viaţă.  

Mai mult ca oricând, în aceste zile, se dovedeşte o dată în plus că o educaţie solidă dă libertatea de a alege ceea ce vor să facă în viaţă, să aibă curajul de a-şi susţine şi urma propriile crezuri şi visuri. Vă doresc o primă zi de şcoală cât mai normală, care să prefigureze pentru fiecare dintre voi un an şcolar cât mai fructuos”, a declarat primarul Liviu Țâroiu.

About The Author

Related posts