Breaking News
“Trofeul Micești” – emoții și adrenalină pentru piloții musceleni
“Trofeul Micești” – emoții și adrenalină pentru piloții musceleni

“Trofeul Micești” – emoții și adrenalină pentru piloții musceleni

Sâmbătă și duminică, 14-15 august, pe pista de Rally Cross din poiana “Cotul lui Enache”, s-a desfășurat “Trofeul Micești”. Competiția contând pentru etapa cu nr. 6, din Campionatul Național de Rally Cross, a fost organizată de C.S. “PRO CAR RACING TEAM” Pitești, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, și s-a bucurat de sprijinul Primăriei Micești.

La această etapă, clubul RB Racing a participat cu șase piloți, reușind – în ciuda tuturor vicisitudinilor – să se claseze în final pe locul doi, în clasamentul pe echipe. Din cauza condițiilor foarte grele de concurs (foarte mult praf), vizibilitatea redusă a fost factorul ce a determinat mai multe abandonuri.

După prima zi de calificări, din păcate, două dintre speranțele muscelene (ne referim la Teodora Merlă și Radu Nicolae – Juniori 2) s-au văzut nevoite să abandoneze. Chiar și așa, podiumul acestei categorii de vârstă a aparținut în cea mai mare măsură piloților de la RB Racing: David Nedelcu – câștigătorul clasei, iar Rareș Șain – ocupantul treptei a treia a podiumului.

La clasa mezină, Junirori 1, curajoasa și talentata Iris Muscalu a venit pe locul IV.
La clasa H1, Mihai Pelmuș și-a demonstrat încă o dată talentul și măiestria în strunirea mașinii, dominând de o manieră categorică întrecerea și adjudecându-și primul loc pe podiumul de premiere.
Următoarea provocare este programată pe 4-5 Septembrie, atunci când
se va desfășura etapa cu numărul 7, la Cluj Napoca. Așadar, s-a mai scris o
filă din istoria Rally Cross-ului românesc, iar alta este în pregătire.

About The Author

Related posts