8.5 C
Campulung Muscel
marți, 4 octombrie, 2022

ULTIMĂ ORĂ. Elena Lasconi vrea un USR-ist cu care să lucreze din postura de viceprimar

Alte Știri

ULTIMĂ ORĂ. Elena Lasconi vrea un USR-ist cu care să lucreze din postura de viceprimar. Liberalii nu mai au niciun cuvânt de spus. Oricum de ceva timp sunt ca și inexistenți. Doar cu demisia lui Nicolae Zaharia ce au mai ieșit și ei în față ca partid. În rest, omerta.

Pesediștii au anunțat că nu vor da viceprimar iar Elena Lasconi a comunicat următoarele:

„În urma demisiei prezentate de către viceprimarul Nicolae Zaharia în ședința ordinară de la finalul lunii august, am avut o serie de consultări cu reprezentanții partidelor politice din Consiliul Local pentru a identifica cea mai bună soluție de viceprimar, astfel încât să putem continua eficient proiectele în desfășurare, atât de importante pentru Câmpulung.

În urma acestor consultări, precum și după discuțiile avute în interiorul USR, am decis ca următoarea propunere de viceprimar să fie domnul consilier local Constantin Turtulea de la USR. Avem deplină încredere că în aceasta formula vom colabora mai bine și asigura o bună funcționare a primăriei și instituțiilor subordonate”, a transmis Elena Lasconi.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie