Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Un centru specializat al Universităţii „Spiru Haret” se va înfiinţa la Cîmpulung
Un centru specializat al Universităţii „Spiru Haret” se va înfiinţa la Cîmpulung

Un centru specializat al Universităţii „Spiru Haret” se va înfiinţa la Cîmpulung

Studenţii, cadrele universitare, oamenii de afaceri şi-au dat întîlnire la Facultatea de Ştiinţe Economice – Spiru Haret din Cîmpulung. Scopul întîlnirii a fost de a pune bazele unei colaborări între studenţii facultăţii şi oamenii de afaceri. Prezent la eveniment a fost şi directorul USH Pro Business Center din Bucureşti, Costin Lianu, cel care doreşte să înfiinţeze un centru nou şi în oraşul de la poalele Mateiaşului.

Centrul specializat care se va înfiinţa la Cîmpulung, administrat de USH Pro Business este specializat pentru activităţi dedicate mediului antreprenorial al Universităţii „Spiru Haret”, fiind conceput pentru a sprijini companiile şi a oferi soluţii pentru susţinerea competitivităţii.

Centrul oferă servicii şi asistenţă specializată pentru mediul antreprenorial prin proiecte şi programe elaborate pe baza unei consultări prealabile cu firmele şi asociaţiile mediului de afaceri. Centrul USH Pro Business aduce un plus de valoare serviciilor existente pe piaţă la momentul actual, prin înţelegerea nevoilor partenerilor şi conectarea lor cu mediile universitare.

Oferind servicii de înaltă calitate mediului de afaceri romînesc, cu o atitudine dinamică şi inovatoare, USH Pro Business vine în întîmpinare cu servicii complete ce acoperă o arie largă de activităţi, de cercetare şi inovare orientate spre soluţii pe piaţă, formare profesională şi vocaţională pînă la servicii suport de susţinere a competitivităţii firmelor şi clusterelor, organizare de evenimente de afaceri s.a.m.d

Misiunea centrului este de a aduce universitatea mai aproape de nevoile antreprenoriale şi de a contribui prin aceasta la dezvoltarea unei economii competitive.

 

 

About The Author

Related posts