8.5 C
Campulung Muscel
marți, 4 octombrie, 2022

Un cunoscut director și-a pus capăt zilelor de frica unei boli incurabile

Alte Știri

Un cunoscut director și-a pus capăt zilelor de frica unei boli incurabile. Un bărbat de 68 de ani din localitatea dâmboviţeană Ulieşti, fost director la Arpechim Pitești, a fost găsit împuşcat în ca, miercuri, cu o armă de vânătoare pe care o deţinea legal.

O femeie a anunţat la 112 cazul unui bărbat găsit împuşcat în cap. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe bărbat împuşcat mortal în cap, într-una dintre camerele locuinţei.

Întreaga comunitate din Uliești, din județul Dâmbovița, este în stare de șoc, după ce un bărbat în vârstă de 68 de ani, fost director la Arpechim Pitești, și-a încheiat socotelile cu viața într-un mod tulburător. Acesta s-a împușcat cu arma de vânătoare pe care o deținea legal.

Se pare că bărbatul trăia de ceva timp cu impresia că suferă de cancer osos, după ce a avut o operație la unul dintre picioare și începuse să aibă probleme și la celălalt.

Apropiații spun că a amenințat de mai multe ori că își va lua viața, însă nimeni nu și-a imaginat că se va ajunge aici. Din nefericire, și-a pus planul în aplicare.

„Avea el în cap că are cancer, dar nu avea”

„Nu cred că a fost depresie pentru că el asta o spunea de foarte mult timp. Toți am luat-o în spirit de glumă, nicidecum. Nu ne-am așteptat la asta și nici soția, mai ales că avea tot ce îi trebuie. Avea probleme cu picioarele, dar totul era pe reumatic. Era un om cuminte, foarte cuminte”, spune o vecină. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie