Un POL- Gheorghe Pristavu: Sunt acum în fața voastră cu acest mesaj-angajament: „SĂ PUNEM CÂMPULUNGUL PE PRIMUL LOC!”

Un POL- Gheorghe Pristavu: Sunt acum în fața voastră cu acest mesaj-angajament: „SĂ PUNEM CÂMPULUNGUL PE PRIMUL LOC!”

M-am întors de la studii în orașul natal, în 1988, fără nicio speranță cum că regimul comunist avea să dispară. Doar că istoria s-a scris altfel. Cu bune, cu mai puțin bune, dar mereu cu bucuria că trăiesc pe muscelele binecuvântate de Dumnezeu!

Am primit 30 de ani în care, din postura unui antreprenor care pornește de la zero, am construit în #Câmpulung mai mult decât o afacere. Să-mi fie iertată lipsa de modestie, dar așa am simțit în tot acest timp: că am menirea de a determina destine. Și am făcut-o cu credincioșie, atâta câtă mi-a fost dăruită de Bunul Dumnezeu. Lucrurile materiale au rămas și pot fi văzute de cei ce doresc s-o facă, dar mai importantă a fost strădania mea de a fi sădit în inimile celor din jur încrederea, speranța și, câteodată, dragostea.

Nu întotdeauna a fost așa – știu bine!, am greșit mult și n-am făcut tot binele pe care puteam să-l fac. De aceea sunt acum în fața voastră cu acest mesaj-angajament: „SĂ PUNEM CÂMPULUNGUL PE PRIMUL LOC!” Alături de o echipă de oameni valoroși, pe care îi știți, dar și de alte sute de oameni din toată urbea, care ne împărtășesc valorile și idealurile, mă voi strădui ca proiectul „Câmpulungul nostru” să prindă contur în următorii ani. Este cel mai important proiect al meu, adică al nostru, pentru că este special!

Nici nu poate fi altfel, atâta timp cât se referă la locuri speciale, dar mai ales la oameni speciali. Locuri hărăzite și oameni cu har. Suntem împreună și încă nu știm cât de multe putem face. Să știm doar că Bunul ne păstorește și ne va rândui toate cele de folos. Așa să ne ajute Dumnezeu!

About The Author

Related posts