Un POL – Octavian Dumitrașcu: Pe listele #POL puteți regăsi oameni de valoare, care au dovedit că SE POATE și în Câmpulung

Un POL – Octavian Dumitrașcu: Pe listele #POL puteți regăsi oameni de  valoare, care au dovedit că SE POATE și în Câmpulung

VINE O ZI când te uiți în oglindă și vezi mai multe fire albe decât negre în barbă. E un semn că timpul a trecut neiertător și ai vrea să-l dai înapoi, să fim iarăși tineri. Dar cine suntem noi să dăm timpul înapoi?

E clar că pentru toți timpul curge într-un singur sens și menirea noastră pe acest pământ este să lăsăm ceva durabil în urmă. Mă uit în urmă și cred că, în calitatea mea de dascăl, alături de colegii mei de la ”Dinicu Golescu”, am făcut lucruri durabile, de care mă mândresc. Noi am excelat în domeniul informaticii și, mai nou, în cel al roboticii, prin echipa pe care am format-o aici alături de #TINERII FABULOȘI ai Muscelului și de oameni dedicați.

Mai nou, am ales să MĂ IMPLIC, într-un nou proiect, alături de un grup de oameni deosebiți. De ce am ales să mă implic? Pentru că stă în puterea noastră să schimbăm în bine fața acestui minunat oraș. Stă în mâinile noastre să ne implicăm și #ÎMPREUNĂ să putem să ne mândrim cu aceste locuri speciale.

Prin natura meseriei mele am interacționat mult cu #TINERII. În ochii lor vezi speranță, vezi libertate și vezi încredere într-un viitor mai bun. Sunt sigur că alaturi de ei vom reuși să readucem pe buzele tuturor zâmbetul care ne lipsește de atâta amar de vreme.Proiectul nou se numește #POL (PARTIDUL OAMENILOR LIBERI) și este cupola sub care un grup de oameni din zona Muscel au decis să se implice în actul de adminstrare a orașului nostru, candidând doar pe listele pentru #CONSILIUL#LOCAL al Municipiului Câmpulung.

Pe listele #POL puteți regăsi oameni de valoare, care au dovedit că SE POATE și în Câmpulung să performăm în diferite domenii de activitate. Acești oameni sunt certitudinea #SERIOZITĂȚII, #RESPONSABILITĂȚII și a #COMPETENȚEI dovedite de-a lungul anilor. Sunt sigur că alături de această echipă formidabilă vom reuși să redăm zâmbetul oamenilor, să redăm strălucirea orașului de altă dată, să dăm un VIITOR luminos copiilor nostri.

#ÎMPREUNĂ vom reuși să PUNEM CÂMPULUNGUL PE PRIMUL LOC!

Așa să ne-ajute Dumnezeu!

About The Author

Related posts