Un singur candidat în cursa pentru ocuparea funcției de manager al spitalului Câmpulung!

Un singur candidat în cursa pentru ocuparea funcției de manager al spitalului Câmpulung!

Un singur candidat în cursa pentru ocuparea funcției de manager al spitalului Câmpulung! Miercuri pe 22 mai 2019, se va derula proba de susţinere publică a proiectului de management de cel care a trecut de preselecţia dosarelor, în cazul postului de manager al spitalului municipal Câmpulung.

Pe 10 mai, s-a încheiat perioada de primire a dosarelor, iar luni, 13 mai, au fost publicate rezultatele preselecţiei. Comisia de concurs, formată din Sergiu Cicu, preşedinte, Estera Stămoiu şi Adina Mariana Din, membre, iar Manuel Zenovie, secretar, a stabilit că doar unul dintre cei trei pretendenţi la funcţie îndeplinesc condiţiile de a merge mai departe în concurs. Este vorba despre Nicolaie Alexe, care, în prezent, este şef al Serviciului Managementul Serviciilor Medicale din cadrul Spitalului Câmpulung, soţul Mihaelei Alexe, şefă de birou în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş.

Nicolaie Alexe a ieşit în evidenţă atunci când el a fost cel care a primit donaţia celor 10.000 de euro, oferită spitalului de către un pensionar din comuna Aninoasa.

Şi-au mai depus actele, dar au fost incomplete, Mihai Ionuţ Bălan, care nu a îndeplinit condiţiile de participare la concurs, prevăzute la litera d) (nu a prezentat documente care să ateste vechimea de cel puţin 2 ani în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată), coroborat cu litera b) (absolvent al unei instituţii de învăţământ superior Medical, Economico – Financiar sau Juridic), din Regulamentul şi Anunţul de concurs.

Pavel Mugur Schiaucu a fost respins pe motiv cu nu a îndeplinit condiţiile de la litera c) a Regulamentului şi Anunţului de concurs, adică nu a pus la dosar acte care să ateste că a absolvit cursuri de perfecţionare în Management sau Management Sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii, ori că a absolvit un master sau doctorat în Managementul Sanitar, Economic ori Administrativ, organizat de o instituţie de învăţământ superior acreditată. În afară de acest motiv, comisia a consemnat că proiectul de management a fost depus doar în format electronic şi nu a putut fi vizualizat, CD-ul fiind gol.

Sursă foto – facebook

About The Author

Related posts