UPDATE: Clanul Boceanu ridicat de mascaţi!
UPDATE: Clanul Boceanu ridicat de mascaţi!

UPDATE: Clanul Boceanu ridicat de mascaţi!

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 4 percheziții domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în trafic de minori, proxenetism şi exploatarea cerșetoriei.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în Câmpulung.

Perchezițiile vizează probarea activităţii infracţionale a 4 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism și exploatarea cerșetoriei.Elvis Ion Boceanu, în vârstă de 26 de ani, Alexandru Boceanu (24 de ani), Dafinel Boceanu (20 de ani) şi Mircea Bucure (46 de ani), toţi din Câmpulung, fiind suspectaţi ca fiind liderii reţelei de traficanţi. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014 până în prezent, cei în cauză ar fi racolat 3 minore pe care le-ar fi transportat și exploatat sexual în municipiul Pitești și în diferite hoteluri și pensiuni de pe raza județului Argeș. De asemenea, 2 din membrii grupării ar avea preocupări pe linia cerșetoriei, exploatând minori cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, de la care percepeau sume de bani pe care aceștia le obțineau din practicarea cerșetoriei. Din activitatea infracţională, membrii grupării ar fi obţinut aproximativ 150.000 de lei. 24 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Pitești, pentru audieri. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acţiune au participat şi jandarmi.

Au fost ridicate și o serie de documente, iar mai multe persoane din Câmpulung sunt în acest moment la audieri. Dosarul este instrumentat de cei de la DIICOT.

 
 

About The Author

Related posts