27.4 C
Campulung Muscel
luni, 15 august, 2022

VESTE BUNĂ! Un nou medic ortoped la Spitalul din Mioveni

Alte Știri

VESTE BUNĂ! Un nou medic ortoped la Spitalul din Mioveni.

Echipa de medici din cadrul Compartimentului de Ortopedie şi Traumatologie al Spitalului Orășenesc Mioveni se măreşte, după ce la concursul organizat de unitatea spitalicească a fost promovat medicul specialist Theodor Popa.

Dr. Theodor Popa este specializat în chirurgia genunchiului și a activat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bucuresti – Spitalul Floreasca, precum și în cadrul Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, având colaborări şi cu clinici private.

Domeniile sale de interes profesional sunt chirurgia artroscopică (genunchi, umăr, gleznă), protezarea articulară (șold, genunchi, umăr), traumatologie – osteosinteza fracturilor membrului toracic și pelvin și chirurgia piciorului etc.
Este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie – SOROT, membru al Societății de Artoscopie și Traumatoligie Sportivă – SRATS, precum și membru al Societății Știintifice Române de Oxigen-Ozono Terapie – SSROOT.
Acesta va face echipă alături de Cătălin Stoian, medic specialist Ortopedie și Traumatologie.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist.
Bun venit și succes în activitate!

Ultimele Știri

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă. Cel mai bun prieten al omului, salvat de jandarmii...

Alte știri din aceeași categorie