Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

Vești bune de ultimă oră, de la primarul Cătălin Turturică!

Vești bune de ultimă oră, de la primarul Cătălin Turturică!

Vești bune de ultimă oră, de la primarul Cătălin Turturică! Pe pagina de socializare a primăriei a apărut următorul anunț: ,,Și în acest an se va sărbători ”Ziua Comunei Bălilești – Ediția a XIII-a”, conform calendarului stabilit, respectiv în prima duminică din luna octombrie (07.10.2018). Programul va fi supus aprobării Consiliului Local Bălilești în următoarea ședință, urmând a fi adus ulterior la cunoștința publică.
Cu stimă! Primar, Victor-Cătălin TURTURICĂ”.

Chiar dacă la începutul anului edilul localității Bălilești, Cătălin Turturică a declarat că 2018 este anul Muncii, se pare că localnicii au nevoie și de distracție.

Contactat telefonic de redactorii Ziarului din Muscel, primarul Cătălin Turturică a declarat că ,,una-i una, alta-i alta”, cum investițiile își urmează cursul firesc, fiind multe pentru dezvoltarea localității, nu avea cum să nu organizeze ziua comunei care a devenit o tradiție locală. Edilul a mai declarat pentru Ziarul din Muscel că mai pregătește și multe surprize pentru cei care doresc să petreacă la evenimentul organizat de primărie și Consiliu Local.

About The Author

Related posts