Vești foarte bune pentru locuitorii din Lerești

Vești foarte bune pentru locuitorii din Lerești

Vești foarte bune pentru locuitorii din Lerești. Începând de luni, 18 mai în comuna Lerești încep măsurătorilor proprietăților lereștenilor, lucrările făcându-se în mod gratuit prin programul de național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023, program pe fonduri europene.

În urma solicitărilor autorităților locale din Lerești comuna a fost selectată de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară pentru ca locuitorii să beneficieze de acest program în mod gratuit.

Firma care a câștigat licitația pentru executarea lucrărilor de înregistrare sistematică date cu caracter personal furnizate de deținătorii în scopul înregistrării imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară va avea un program de lucru în comuna Lerești stabilit de comun acord cu autoritățile locale. Lucrările vor începe de la Gardă spre Lerești, vor fi două sau trei echipe în teren de cadastriști care vor măsura fiecare proprietate care nu are cadastru iar proprietarii vor fi anunțați din timp de autoritățile locale.

La primăria Lerești va fi pus la dispoziție un Xerox pentru cetățenii care își depun actele iar pe timpul derulării acestui proiect. Lucrările în couma Lerești vor dura până în luna octombrie.

About The Author

Related posts