VIDEO: Aceștia sunt elevii cu viziuni noi asupra educației!

VIDEO: Aceștia sunt elevii cu viziuni noi asupra educației!

Aceștia sunt elevii cu viziuni noi asupra educației! Fac parte din Liceul Teoretic Dan Barbilian și sunt implicați în cadrul proiectului Euroscola, în echipa denumită Phoenix.

Sunt elevi cu noi viziuni asupra educației și doresc să aducă o schimbare asupra percepției comunității în privința educației. În cadrul proiectului elevii au ales ca obiectiv realizarea unui sondaj de opinie pentru întreaga comunitate asupra temei proiectului Educația, schimbă vieți!. Sondajul a fost realizat pe categorii de vârste și a conținut 4 întrebări. Cei au răspuns la întrebări au primit și un pliant cu activitățile realizate de elevii școlii. Profesorii cordonatori ai elevilor implicați în acest proiect sunt Liliana Moise și Roxana Ștefănescu.

Educația schimbă vieți! La această concluzie au ajuns elevii Liceului Teoretic Dan Barbilian din Câmpulung care au decis să se implice în proiectul Euroscola. Echipa denumită ,,Phoenix” este formată din 24 de elevi din clasele a noua până la a douăsprezecea. Proiectul se derulează în perioada 24 iunie – 24 octombrie 2019. Elevii s-au implicat în acest proiect chiar și pe perioada vacanței.

About The Author

Related posts