VIDEO: Domnilor miniştrii, domnilor guvernanţi, DN 73 trebuia finalizat în luna septembrie!

VIDEO: Domnilor miniştrii, domnilor guvernanţi, DN 73 trebuia finalizat în luna septembrie!

Domnilor miniştrii, domnilor guvernanţi, vă interesează de şoferii care îşi distrug maşinile de mai bine de 3 ani şi pierd timp pe la semafoare pentru a tranzita DN 73, drum ce leagă Piteştiul de Câmpulung şi apoi de Braşov.

De aproape 4 ani, DN 73 ce leagă Piteştiul de Braşov a devenit coşmarul şoferilor care îl tranzitează.

Lucrările au început la data de 19 mai 2014, iar în contract este prevăzut faptul că trebuie finalizate în luna septembrie 2017.

În prezent sunt montate 2 semafoare pe DN 73 şi se lucrează la poduri până la Câmpulung, iar înspre Braşov se munceşte la lărgirea porţiunii de drum. Traficul este îngreunat din cauza semafoarelor, timpul pierdut în trafic este destul de mare pentru şoferi.

Cei care tranzitează acest drum au stat cu maşinile numai prin service-uri auto, iar constructorii au dispărut de pe drum, lucrările stagnând de mai bine de câteva luni.

Domnilor miniştri, domnilor guvernanţi cum veţi tăia panglica la acest drum, peste puţin timp, dacă acest drum naţional nu este finalizat şi au început să apară gropi acolo unde a fost turnat covor asfaltic.

Zona de nord a judeţului Argeş, reprezintă interes doar în campaniile electorale, după care pe nimeni nu mai interesează acest subiect! S-a turnat covor asfaltic şi s-a lucrat 24 din 24 atunci când preşedintele Klaus Iohannis a venit la Câmpulung. După care lucrările s-au oprit şi soferii au rămas cu cel puţin 17 semafoare pe cap.

Domnilor ministrii, domnilor guvernanţi acestea sunt strigătele şoferilor, pe care am decis să le facem publice, pentru că majoritatea ameninţă cu proteste pe la geamurile birourilor dumneavoastră!

About The Author

Related posts