VIDEO: Principele Nicolae sub aripa ocrotitoare a lui ÎPS Calinic!
VIDEO: Principele Nicolae sub aripa ocrotitoare a lui ÎPS Calinic!

VIDEO: Principele Nicolae sub aripa ocrotitoare a lui ÎPS Calinic!

VIDEO: Principele Nicolae sub aripa ocrotitoare a lui ÎPS Calinic! Un interviu eveniment cu arhiepiscopul care a oficiat slujba religioasă la nunta principelui Nicolae!

La două zile după nuntă, principele Nicolae şi soţia sa vor merge astăzi, la ora 13.00, la mânăstirea Curtea de Argeş pentru a se reculege şi a-i pomeni în rugăciune pe membrii Familiei Regale înmormântați în județul Argeș.

Înainte de cununia religioasă, Principele Nicolae s-a întâlnit cu arhiepiscopul Calinic ultima oară pe 14 septembrie, când a venit la mânăstirea Robaia, în Argeş, de ziua Înălţării Sfintei Cruci. După slujba oficiată de arhiepiscopul Argeşului şi al Muscelului, la invitaţia acestuia, cei doi au mâncat la mânăstire, acolo unde măicuţele le-au pregătit bucatele. Nicolae nu a fost însoţit atunci de viitoarea sa mireasă. Principele Nicolae a fost la mânăstirea Robaia şi în luna martie a acestui an, atunci fiind însoţit de Alina Binder.

 Cununia religioasă a fost oficiată la Sinaia de un sobor de preoţi condus de ÎPS Calinic, arhiepiscopul de Argeş  şi Muscel, cu care nepotul Regelui Mihai are o relaţie specială de prietenie. Prima întrevedere a arhiepiscopului Calinic cu Principele Nicolae a fost acum câţiva ani, când acesta din urmă a venit împreună cu Principele Radu pentru a vedea cum merg lucrările la noua Catedrală arhiepiscopală şi necropolă regală.

About The Author

Related posts