„Vrem respect la Berevoești”! 150 de persoane implicate

„Vrem respect la Berevoești”! 150 de persoane implicate

„Vrem respect la Berevoești”! Este o campanie derulată în județul Argeș. Liderii romilor au mers timp de trei zile din poartă în poartă și au informat cetățenii cu privire la derularea campaniei „Vrem respect la Berevoești”. De data aceasta problemele comunității au fost discutate cu reprezentanții primăriei. La întâlnirea cu reprezentanții primăriei au participat aproximativ 150 de persoane.

,,Desi multă lume blamează comunitatea romă din această localitate, nu este corect ca toată comunitatea să sufere din cauza faptului că unii dintre semenii lor au săvârșit acele infracțiuni, condamnate de toată opinia publică și pentru care persoanele care le-au săvârșit își ispășesc pedepsele pentru faptele lor.
Locuitorii comunității se confruntă cu probleme legate de lipsa spațiului de locuit, locuințe neracordate la rețeaua electrică, abandonul școlar destul de crescut, lipsa unor calificări prin care să-și găsească locuri de muncă, starea precară a drumului ce străbate comunitatea, locuințe/gospodării afectatate de inundații, persoane neasigurate medical, etc.”, a scris liderul romilor Marius Liță pe pagina sa de socializare.

About The Author

Related posts