WhatsApp are probleme! Ce se întâmplă cu aplicaţia…

WhatsApp are probleme! Ce se întâmplă cu aplicaţia…

Vineri dimineaţa au fost raportate probleme de conexiune ale aplicaţiei Whatsapp, numărul persoanelor ce nu pot folosi aplicaţia crescând în mai multe state, informează presa internaţională. Peste 3.000 de britanici au raportat probleme ale mesageriei aplicaţiei, iar sute de persoane din întreaga lume nu se pot conecta la Whatsapp.

Principala problemă pe care o întâmpină utilizatorii este legată de conectarea la aplicaţie, dar şi trimiterea şi primirea mesagelor. Circa 41% din utilizatori experimentează dificultăți în primirea și trimiterea de mesaje, potrivit playtech.ro.

De asemenea, aproximativ 11% din oameni au probleme cu autentificarea pe această aplicaţie. Problemele cu WhatsApp a afectează şi conexiunile (47% din raportările de pe site-ul DownDetector sunt despre acest lucru).

Cele mai afectate ţări din Europa par să fie cele din vest: Spania, Belgia, Olanda, în nordul Italiei şi parţial în Marea Britanie. Cifrele neoficiale arată că până la 60% din toţi utilizatorii ar putea avea probleme. Ultimele statistici despre serviciu arătau că are circa 1,3 miliarde de utilizatori activi lunar.

WhatsApp a picat în India, Indonezia, Arabia Saudită, dar şi în Europa – Serbia, Olanda, Belgia şi Germania. Cei mai afectaţi utilizatori par să fie însă cei din Asia.

Cu siguranţă toate aceste probleme se vor rezolva destul de curând, dar acestea au tras un semnal negativ înainte de lansarea serviciului pentru business. WhatsApp nu întâmpină prea des probleme de reţea.

About The Author

Related posts