Ziua Justiției sărbătorită la Curtea de Apel Pitești
Ziua Justiției sărbătorită la Curtea de Apel Pitești

Ziua Justiției sărbătorită la Curtea de Apel Pitești

Prin Hotărârea de Guvern nr. 364 din 1994 s-a instituit „Ziua Justiției”. Prin același act normativ, s-a decis ca Ziua Justiției să se organizează, anual, în prima duminică a lunii iulie.

Cu această ocazie, vineri, 1 iulie a.c., la Curtea de Apel Pitești au avut loc mai multe manifestări dedicate acestei zile. Reprezentanții administrației județene și locale, ai bisericii și societății civile au fost alături de conducerea Curții de Apel Pitești și de magistrații acestei instituții.

Consiliul Județean Argeș a fost reprezentat de președintele Dan Manu, care a ținut să felicite justiția din țara nostră pentru încrederea de care se bucură în rândul populației. “Sunt onorat să urez tuturor reprezentanților din Argeș sincere felicitări cu ocazia Zilei Justiției. În numele Consiliului Județean și al meu personal, vă asigur de toată deschiderea în cultivarea relațiilor de colaborare între instituțiile noastre, în temeiul legii. Vă urez să aveți în continuare numai reușite profesionale și personale și închei cu un călduros și sincer ”La mulți ani!” tuturor”, a spus președintele Dan Manu.

La eveniment au mai fost prezenți Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, Înalt Preasfințitul Părinte Calinic, prefectul Cristian Soare și primarul municipiului Pitești, Cornel Constantin Ionică.

About The Author

Related posts