14.8 C
Campulung Muscel
joi, 25 aprilie, 2024

1000 de posturi vacante. Nu ratați ofertele din piața muncii!

Alte Știri

1000 de posturi vacante. Nu ratați ofertele din piața muncii! Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş şi-a actualizat lista cu locurile de muncă disponibile. Aproape 1000 de posturi sunt disponibile pentru argeşenii care îşi caută un loc de muncă, atât la stat, cât şi la privat.

Se caută lucrători comerciali, secretare, îngrijitoare copii, confecționeri, psihologi, ajutori de ospătari, croitori, vânzători, bucătari, electricieni, instalatori, șoferi, muncitori calificați și necalificați.

“Agenții economici sunt obligați să înregistreze posturile vacante într-un program iar cei interesați iau legătura cu Agențiile pentru Ocuparea Locurilor de Muncă din zonele lor.

Există o diferență mare între ceea ce se cere pe piața muncii și calificările celor care sunt în căutarea unui loc de muncă. Există o lipsă foarte mare în HORECA. La agenția locală din Câmpulung se fac cursuri gratuite de formare în domeniu”, a declarat șeful ALOFM, Paul Petrescu pentru Clar TV.

Ultimele Știri

Video. Nebuniiiiieeeeeee. S-au călcat pe picioare la deschiderea celui mai mare centru comercial din regiunea Muntenia – Argeș Mall

Video. Nebuniiiiieeeeeee. S-au călcat pe picioare la deschiderea celui mai mare centru comercial din regiunea Muntenia - Argeș Mall. Astăzi...

Alte știri din aceeași categorie