11.7 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

120.000 musceleni vor beneficia de condiții moderne în Policlinică

Alte Știri

120.000 musceleni vor beneficia de condiții moderne în Policlinică, după ce a fost renovată.

Timp de 49 de ani Policlinica din Câmpulung a fost pur și simplu abandonată, deși peste 120 de mii de musceleni sunt dependenți de serviciile medicale de aici.

“De când am preluat mandatul mi-am propus să transformăm Policlinica într-o instituție medicală de top fără a cheltui niciun ban public. Am reușit”, a declarat Elena Lasconi.

A fost reabilitat parterul, amenajata recepția, se lucrează la puțul pentru lift, pentru că se va monta un lift (sponsorizare Holcim anul acesta) și a mai fost făcută izolație de ultimă generație la acoperiș (infiltrațiile de la ploaie au afectat profund ultimul etaj, iar instalația electrică serios afectată).

Din sponsorizări se va dota cabinetul de recoltare analize cu echipamente moderne. În plus, se va reabilita și dota cabinetele de Pediatrie care sunt total depășite.

Incepând de astăzi un administrator se va ocupa de Policlinică, iar personalul de serviciu va face curățenie din oră în oră, pe bază de tabel cu semnătură. E esențial să fie curățenie exemplară, să fie miros plăcut, iar pacienții să fie tratați cu respect, în condiții civilizate, a declarat primarul Elena Lasconi.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie