11.3 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

Ei sunt elevii de 10 ai Câmpulungului. Singurii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională

Alte Știri

Ei sunt elevii de 10 ai Câmpulungului. Singurii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Sunt foști absolvenți ai Colegiului Național Dinicu Golescu, gimnaziu și vor urma tot la acest colegiu, studiile liceale.

La nivelul județului Argeș, 59 de elevi au obținut nota 10 la proba de Limba Română și 150 de elevi au obținut nota 10 la proba de Matematică. Din Câmpulung, sunt doar cei doi elevi, Teodora Felecan și Mihai Alexandru Maricuțu.

Pentru Ziarul din Muscel, eleva Andreea Felecan a declarat că această medie pentru ea a fost chiar o surpriză, a muncit mult, a făcut sacrificii mari, pentru a ajunge pe primul loc. Vrea mai departe să urmeze Facultatea de Medicină așadar va urma studiile liceale tot la același colegiu, profilul Științele Naturii.

Tot pentru Ziarul din Muscel, elevul Mihai Alexandru Maricuțu a declarat că se aștepta la o asemenea medie pentru că a învățat foarte mult pentru acest examen. Va rămâne la același colegiu, dorind să urmeze mate info intensiv pentru a merge mai departe la o facultate tot pe același profil.

Succes pe mai departe le urăm și noi și un drum drept și cât mai simplu în viață!

 

 

Ultimele Știri

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să facă scandaluri îngrozitoare

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să...

Alte știri din aceeași categorie