-7 C
Campulung Muscel
joi, 9 februarie, 2023

50 de foști luptători musceleni și-au dat întâlnire. A fost emoționantă

Alte Știri

50 de foști luptători musceleni și-au dat întâlnire. A fost emoționantă. Antrenorul Anton Arghira a făcut posibil acest eveniment în orașul de la poalele Mateiașului.

Memorialul de lupte desfășurat la Câmpulung – Ion Dragomir și Gheorghe Cloț – a marcat un moment unic în istoria Clubului Sportiv Muscel. A reunit generațiile de aur ale luptelor greco-romane muscelene.

Maestrul Arghira i-a întâmpinat pe foștii antrenori sportivi cu laude, mulțumiri și premii pentru rezultatele deosebite pe care le-au avut în decursul anilor în dezvoltarea luptelor greco-romane, oferindu-le diplome de merit și medalii.

De menționat este faptul că pe spatele fiecărei diplome acordate sunt trecuți cei mai importanți antrenori de lupte, împreună cu participanții la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Campionatele Europene din 1967 până în prezent care au obținut medalii de aur, argint și bronz.

 

 

Ultimele Știri

Informația momentului. Scandal pe un transformator

Informația momentului. Scandal pe un transformator. De câteva zile, în comuna Bughea de Sus. Mai multe familii au fost...

Alte știri din aceeași categorie