14.1 C
Campulung Muscel
miercuri, 8 mai, 2024

S-a înființat “Partidul oamenilor liberi”!

Alte Știri

S-a înființat “Partidul oamenilor liberi”! Membrii asociației “Suflet muscelean” au decis că trebuie să se implice în bunul mers al orașului și că a-ți iubi locul natal nu înseamnă doar o masă caldă 5 zile pe săptămână la 28 de persoane cu o situație financiară precară, ci mult mai multă implicare care să lase ceva în urmă.

Așadar factorii implicați au făcut o asociație cu care să poată participa la alegerile pentru Consiliu Local.

,,Neputând participa la alegeri decât înscriși într-un partid și nedorind să ne afiliem unui partid mare, deoarece nu dorim să facem politică, ci numai să dăm o mână de ajutor celor care vor binele orașului, ne-am înscris într-un partid mic, “Partidul oamenilor liberi”, înființat la Târgu Mureș de către niște oameni de afaceri nemultumiți de felul cum a fost guvernată țara până acum.

Suntem o filială care are independență deplină, formată din oameni de afaceri, profesori, pensionari, mici întreprinzători, și mulți alții, deschisă oricărui câmpulungean care vrea ca orașul lui să fie acolo unde-i este locul. Voi reveni în scurt cu propunerile noastre pentru a schimba fața orașului. Crezul nostru este că sunt destui oameni valoroși în oraș, care au stat deoparte de politică și care ne-ar putea da o mână de ajutor să producem shimbarea la care visăm”, au declarat cei implicați.

Ultimele Știri

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash. Trebuie să recunoaștem că...

Alte știri din aceeași categorie