18.5 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

REGULARIZAREA RÂULUI COTMEANA- UN PROIECT DEJA ÎNCEPUT PENTRU ARGEȘENII DIN SUDUL JUDEȚULUI

Alte Știri

Articol realizat de A&M JILAVU-IVASCU, la comanda PNL, Organizația Județeană Argeș, cod de identificare mandatar financiar 11200025.

Echipa de candidați a PNL Argeș a mers în sudul județului, trecând prin localitățile Albota, Săpata, Lunca Corbului, Stolnici, Hârsești și Bârla.

Primarul liberal al comunei Bârla, Gheorghe Voicu, și-a manifestat mulțumirea pentru faptul că doi dintre candidații PNL Argeș, propuși pentru Parlamentul României- Marius Postelnicescu, director adjunct al Apelor Române și Bogdan David, directorul ABAAV- contribuie decisiv la rezolvarea unei probleme bine știute în sudul județului: regularizarea râului Cotmeana.

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu și deputatul Daniel Constantin – candidați ai PNL Argeș pentru Parlamentul României – le-au explicat argeșenilor de pe valea râului Cotmeana că dezvoltarea județului nu este doar un slogan, ci o realitate, cu o administrație liberală și un Guvern PNL.

Articol realizat de A&M JILAVU-IVASCU, la comanda PNL, Organizația Județeană Argeș, cod de identificare mandatar financiar 11200025.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie