10.7 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

SIMONA BUCURA OPRESCU: Guvernul PNL nu a scăpat doar pandemia de sub control, ci și economia!

Alte Știri

SIMONA BUCURA OPRESCU: Guvernul PNL nu a scăpat doar pandemia de sub control, ci și economia! Ignorând rezultatul votului din 6 decembrie, PNL negociază de zor formarea unui nou Guvern cu USR-PLUS și UDMR.

Deși România traversează o gravă criză sanitară și economică, liberalii nu sunt preocupați decât să fie la putere din nou!Guvernarea #PNL a destabilizat economia României. Mii de firme sunt în faliment, sute de mii de oameni și-au pierdut locurile de muncă, iar prețurile au luat-o razna! Conform celui mai recent raport al Institutului Național de Statistică, scumpirile s-au ținut și se țin lanț.

Astfel, în luna noiembrie, cele mai mari #scumpiri s-au înregistrat la #alimente. Mărfurile alimentare s-au scumpit în noiembrie 2020 cu 3,81% față de noiembrie 2019. Dintre mărfurile alimentare, în luna noiembrie a acestui an față de decembrie 2019, cel mai mult s-au scumpit: fasolea boabe și alte leguminoase – cu 17,22%, și făina – cu 7,37%.

De asemenea, serviciile s-au scumpit cu 2,77%. Iar veștile proaste nu se opresc aici: de la 1 ianuarie se scumpesc energia electrică, gazele, țigările etc! Guvernul PNL nu a scăpat doar pandemia de sub control, ci și economia!

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie