21.9 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

VESTE BUNĂ! Noua clădire a Oncologiei și Policlinica devin non-COVID

Alte Știri

VESTE BUNĂ! Noua clădire a Oncologiei și Policlinica devin non-COVID. Managerul spitalului municipal Câmpulung, Mădălin Iordache a anunțat pe pagina sa de socializare că pe lista urgențelor de anul viitor vor fi pentru primele şase luni clădirea nouă a Oncologiei, care va fi dată în funcţiune şi Policlinica – singurele care asigură şi servicii non-COVID.

Din păcate spitalul municipal Câmpulung nu are nicio șansă să devină non-COVID, prea curând deoarece este o clădire veche și nu suportă noile circuite non-COVID.

,,Vă sfătuiesc să vă vaccinaţi şi, atunci, poate, din a doua jumătate a anului următor, corpul central va fi acceptat, dacă nu integral, măcar parţial şi cu circuite non-COVID”, a precizat mai precizat directorul interimar al spitalului municipal Câmpulung, dr. Mădălin Iordache pe pagina sa de Facebook.

zakuskaodihnita

Ultimele Știri

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de...

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență,...

Alte știri din aceeași categorie