10.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

MARIUS NICOLAESCU: ,,La PSD Câmpulung trebuie o echipă nouă, tânără pentru recâștigarea prestigiului”

Alte Știri

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu ce deține și funcție o funcție importantă în PSD Argeș a declarat în cadrul emisiunii Agenda Publică, la postul Super Tv că la PSD Câmpulung trebuie o echipă nouă, tânără pentru recâștigarea prestigiului și alegerilor din anul 2024.

,,În luna ianuarie vom face o analiză în fiecare organizație locală PSD din județul Argeș și vom avea în vedere cele două tururi de alegeri cele locale și parlamentare pentru că s-au desfășurat la o distanță mică, rezultatele vor fi cuantificate și disecate.

Vom veni și la Câmpulung, vom lua cea mai bună decizie să vedem încotro ne îndreptăm și care este strategia noastră a PSD-ului pentru următorii 4 ani.

La Câmpulung trebuie să reconstruim PSD-ul cu o echipă nouă, una tânără dinamică care să câștige alegerile în 2024, pentru că eu sunt convins că câmpulungenii își doresc un primar de-al lor. Avem 4 ani de zile la dispoziție ca fiecare localitate din județ să prospere și să fie în slujba oamenilor. În 2021 avem surprize pentru zona de nord a județului Argeș atât din punct de vedere politic cât și administrativ”, a declarat Marius Nicolaescu.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie