18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Spitalul Municipal Câmpulung funcționează fără autorizaţie de securitate la incendiu

Alte Știri

Spitalul Municipal Câmpulung funcționează fără autorizaţie de securitate la incendiu. A fost făcută publică lista spitalelor care funcționează fără autorizaţie de securitate la incendiu. Din Argeș sunt 3 pe lista neagră și anume, Spitalul de Pediatrie Pitești, Spitalul Municipal Curtea de Argeș, Spitalul Municipal Câmpulung.

După ce această listă a fost făcută publică, consilierul pe probleme de Sănătate, Andrei Aron a făcut următoarea declarație: ,,Spitalele din Romania sunt construite după proiecte și norme ale anilor 70. De-a lungul anilor aceste norme s-au modificat până au ajuns în situația de a nu se mai putea aviza ISU. Un exemplu: scările și deschiderile ușilor trebuie să fie mult mai mari, să încapă tărgile mai ușor și mai rapid. În condițiile în care un spital este construit cu o casa scării gândită în ani 70, mult subdimensionat față de cerințe, cum să modifici asa ceva? Normal, trebuie spitale noi. Câmpulung are nevoie de spital nou”, a spus Andrei Aron.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie