19.1 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Pe mulți dintre noi ne-a ajutat, acum ne cere ajutorul!

Alte Știri

Pe mulți dintre noi ne-a ajutat, acum ne cere ajutorul! Este vorba despre Laura Fuiorescu. Are 43 de ani și are o fetiță extraordinară pe nume Cristina. Sunt doar două, fără alt ajutor.

În luna februarie 2014, când fetița ei avea doar un an și două luni, Laura Fuiorescu a descoperit un neoplasm de col uterin pe care l-a operat, urmat de 35 de ședințe de radioterapie și 2 ședințe de brahiterapie externă.

Au urmat 6 ani de controale riguroase, CT-uri, RMN-uri, dar inevitabilul s-a întâmplat. Pe 25 iunie, Laura Fuiorescu a descoperit multiple tumori în ambii lobi ai ficatului, iar în urma biopsiei a descoperit metastază hepatică.

A început un tratament citostatic la spitalul Colțea din București, alături de medicul Edvina Elena Pîrvu. La data de 05.01.2021 la RMN-ul de control tumorile erau identice cu cele din iunie. Au urmat alte ședințe citostatice până în luna martie când totul a luat-o razna, metastaze crescute, ficat, osoase și limfatice.

Acum, Laura Fuiorescu are nevoie de un beneficiu terapeutic la imunoterapie țintită pentru clona SP263. Regimul de tratament este la 3 săptămâni iar medicamentul nu este decontat în Romania. Are nevoie de 10 ședințe cu medicamentul KEYTRUDA, iar o ședință costă 5.000 euro. Haideți să o ajutăm să își cumpere viața, pentru a putea să își crească fetița.
CONTURILE UNDE SE POT FACE DONAȚII SUNT:
RO02 BRDE 030S V184 1139 0300 – RON
RO95 BRDE 030S V184 1147 0300 – EURO.
TITULAR CONT: FUIORESCU LAURA.


I

Ultimele Știri

Argeșul pe primul loc. S-a depus cererea de finanțare pentru A1 – Pitești – Mioveni!

Argeșul pe primul loc. S-a depus cererea de finanțare pentru A1 - Pitești - Mioveni! Compania Națională de Administrare a...

Alte știri din aceeași categorie