20.8 C
Campulung Muscel
marți, 7 mai, 2024

SIMONA BUCURA OPRESCU: ,,CNAIR SA a demarat procesul de achiziție publică pentru revizuirea proiectului tehnic pe DN 73 Câmpulung – Pitești”

Alte Știri

SIMONA BUCURA OPRESCU: ,,CNAIR SA a demarat procesul de achiziție publică pentru revizuirea proiectului tehnic pe DN 73 Câmpulung – Pitești”.

,,Am adresat o #interpelare ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, pentru a ne lămuriri cu privire la situația proiectului de reabilitare și modernizare a DN 73 #Pitești#Câmpulung Muscel – Brașov. În răspunsul său, ministrul Cătălin Drulă precizează:

– CNAIR SA a demarat procesul de achiziție publică pentru revizuirea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție cu privire la lucrările rămase de executat;

– Dacă nu vor fi contestații, proiectul tehnic va fi gata până la finalul anului 2021;

– Urmează procedura de atribuire a contractului de execuție către un nou constructor;

-Lucrările ar urma să fie reluate de abia în anul 2022;

-Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor de la semnarea noului contract de execuție este de 18 luni. Monitorizez cu atenție Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Drumul Național 73 fiind drumul care leagă Argeșul de Brașov și care constituie și o alternativă pentru aglomeratul DN1 de pe Valea Prahovei.”, a scris pe pagina de socializare deputatul Simona Bucura Oprescu.

Ultimele Știri

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash. Trebuie să recunoaștem că...

Alte știri din aceeași categorie