10.7 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

A murit de la o aluniță! Povestea tristă a unei femei care a ignorat totul!

Alte Știri

A murit de la o aluniță! Povestea tristă a unei femei care a ignorat totul!

O mamă în vârstă de 27 de ani a murit de la o aluniță, pe care a ignorat-o mai mult timp. La 21 de ani avea să afle, însă, că alunița evoluase într-un melanom în stadiul trei.

Pe când avea 18 ani, Kassidy Pierson, din Minnesota, a observat, pe coapsa interioară, că o aluniță se modifică. Anii au trecut, iar când a împlinit vârsta de 21 de ani a ales să meargă la medic. Pentru a o verifica.

Atunci a aflat că alunița a evoluat într-un melanom în stadiul 3. Ceea ce însemna că boala se răspândise. Avea cancer.

A continuat să lupte, însă maladia a fost mai puternică și i-a curmat viața. Ea a decedat în septembrie 2021, iar sora acesteia a postat un videoclip, pe pagina ei de TikTok, la scurt timp, în care a mulțumit tuturor pentru susținere.

„Era cu logodnicul ei, nu era singură. Nu suferea. Dar am vrut să vă mulțumesc tuturor pentru că ați susținut-o și nu vă pot spune de câte ori a plâns pentru că nu-i venea să creadă câţi oameni o iubeau pe această platformă. Deci, vă mulțumesc foarte mult, pentru tot ceea ce ați făcut pentru ea”, a spus sora lui Kassidy Pierson, potrivit observatornews.ro.

Continuarea o găsiți AICI!

 

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie