16.9 C
Campulung Muscel
marți, 14 mai, 2024

CÂMPULUNG: În topul reclamațiilor, sunt CÂINII COMUNITARI

Alte Știri

CÂMPULUNG: În topul reclamațiilor, sunt CÂINII COMUNITARI. Noua aplicație E-Muscel, făcută de autoritățile locale au scos la iveală acest lucru. Pe locul al doilea sunt parcările neregulamentare și gunoiul de pe domeniul public.

De exemplu, un câmpulungean a făcut până la trei sesizări vizând maidanezii de la blocul său. Deci, acest lucru înseamnă că nu s-a rezolvat nimic, nici prima oară, nici a doua oară.

Nu le vom extrage pe toate, ci ne vom limita la ce au reclamat câmpulungenii noştri în ultima lună pe o platformă în care petiţiile sunt, teoretic, urmărite de şefii de instituţii şi soluţionate.

De pe strada Uzina ARO, nr.239, au existat două sesizări privind câinii comunitari, pe 11 februarie şi 3 martie; de pe strada Alexandru cel Bun, blocurile D5 şi D6, pe 24 februarie, 28 februarie, 1 martie şi 4 martie; tot de pe strada Alexandru cel Bun, nr.7, pe 13 februarie; de pe strada Căpitan Ion Becleanu, blocul C14, pe 27 februarie; de pe strada Carpaţi, şi de la blocuri, şi de la case, pe 22 februarie, 23 februarie şi 27 februarie.

Ultimele Știri

Dispare încă un card în România. Ce trebuie să știi URGENT dacă îl folosești!

Dispare încă un card în România. Ce trebuie să știi URGENT dacă îl folosești! Clienții din România au fost...

Alte știri din aceeași categorie