10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Urmează o săptămână plină pentru poliţişti!

Alte Știri

Urmează o săptămână plină pentru poliţişti!

În perioada 23-27 mai a.c., în județul Argeș va avea loc o nouă ediție a evenimentului SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂȚII, ce se desfășoară la nivel național. 

Adoptaţi o conduită preventivă!

În acest interval de timp, polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, vor organiza activități informativ-preventive, cu scopul conștientizării și sensibilizării cetățenilor cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive, antivictimale și antiinfracționale.

Anterior, în ziua de vineri, 20 mai a.c., polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate cu trei clase de elevi, la Școala Gimnazială ,,ION MINULESCU” Pitești, în cadrul Proiectului de prevenire a criminalității informatice ,,CYBEREX”.

,,Cum pot să fiu eu în siguranță pe stradă”

Cei aproximativ 100 de elevi au vizionat clipurile din cadrul proiectului și au purtat discuții cu polițiștii.

Tot în ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute, polițiștii de la ,,prevenire” au desfășurat activități privind siguranța rutieră, la Școala ,,Traian” din Pitești, cu elevii claselor I.

Pentru activitate, elevii s-au pregătit cu desene, care au făcut obiectul unui concurs pe tema ,,Cum pot să fiu eu în siguranță pe stradă”.

De asemenea, polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, împreună cu cei ai Serviciului Rutier Argeș, au prezentat laboratorul de siguranță rutieră, pentru o activitate interactivă cu copiii.

Poienari Archangels Fest

Și ziua de sâmbătă, 21 mai a.c. a fost una plină pentru polițiști, care au desfășurat activități specifice în cadrul festivalului Poienari Archangels Fest, ce marchează deschiderea sezonului pentru iubitorii de adrenalină și motociclism.

Astfel, polițiștii de la ,,prevenire”, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, au desfășurat activități de asigurare a ordinii și liniștii publice, dar și de prevenire a infracțiunilor contra persoanei și contra patrimoniului, transmițând și îndemnul de respectare a regulilor de siguranță rutieră.

Iată programul săptămânii!

Activitățile informativ-educative continuă, programul pe care polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității Argeș îl vor avea în săptămâna 23-27 mai a.c. fiind următorul:

-luni, 23 mai: prevenirea discriminării;

-marți 24 mai: prevenirea violenței domestice;

-miercuri, 25 mai: prevenirea victimizării minorilor și a disparițiilor de minori;

-joi, 26 mai: siguranța în mediul on-line;

-vineri, 27 mai: prevenirea infracțiunilor cotra patrimoniului și siguranța rutieră.

 

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie