7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Cristina Stoica este de curând, reprezentanta studenților de la UPIT. INTERVIU

Alte Știri

În urmă cu puțin timp a fost ales un nou reprezentant al studenților în Consiliul Administrativ al Universității din  Pitești. El are rolul de a reprezenta studenții în ședințele săptămânale, le apără interesele, drepturile și vine cu propuneri noi pentru diverse proiecte care au în prim-plan evoluția lor profesională. Este o dovadă că la Universitatea din Pitești poziția studenților contează foarte mult, iar tinerii sunt încurajați să iasă în față și să-și spună cuvântul.

Cristina Stoica a fost aleasă de curând pentru a-i reprezenta pe studenții piteșteni. Este o tânără ambițioasă, dedicată, studentă la Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte, în ultimul an, cu o viitoare carieră didactică în față.

De loc din Găești, județul Dâmbovița, Cristina a ales să vină la Pitești considerând că aici își poate pune bazele solide ale domeniului pe care a ales să-l aprofundeze. Astfel, după primii doi ani de studii, a realizat că se poate implica mult mai mult pentru a-și susține colegii și pentru a lucra la dezvoltarea ei personală și profesională. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie