16.9 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

BUGHEA DE SUS. Singura primărie care a primit bani

Alte Știri

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a virat, marți, suma de 39.872.701,43 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 90 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (#PNDL).

Din Argeș o singură primărie a primit bani. Este vorba despre Primăria Bughea de Sus care a primit suma de 574.491,64 lei.

Situația plăților efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA, la link: https://mdlpa.ro/pages/plati. În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora sunt publice și pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secțiunea Lucrări Publice, Programul național de dezvoltare locală, rubrica Obiectivele de investiții, iar transferurile lunare sunt publicate în secțiunea Plăți.

sursa – institutiilestatului.ro

Ultimele Știri

Raliul Argeșului. Cele mai importante nume ale motorsportului românesc vor pilota mașini rapide și spectaculoase în fața fanilor

Raliul Argeșului. Cele mai importante nume ale motorsportului românesc vor pilota mașini rapide și spectaculoase în fața fanilor. Raliul Argeșului...

Alte știri din aceeași categorie