9 C
Campulung Muscel
joi, 16 mai, 2024

Doliu la Poliția Câmpulung! Despărțirea de Cătălin Negoescu i-a șocat pe toți colegii…

Alte Știri

Doliu la Poliția Câmpulung! Despărțirea de Cătălin Negoescu i-a șocat pe toți colegii…

Cătălin Negoescu și-a început cariera ca polițist in anul 1990 ca urmare a absolvirii cursurilor Școlii Militare de subofițeri Vasile Lascăr Câmpina și pentru o perioadă a lucrat la IPJ Argeș-Postul de Poliție Domnești.

După absolvirea cursurilor Facultății Militare de Educație Fizica și Sport a evoluat în carieră iar în anul 1999 a fost promovat în corpul ofițerilor fiind repartizat la Poliția Municipiului Câmpulung-Biroul Investigații Criminale, obținând toate gradele profesionale, ultimul fiind cel de comisar șef de poliție.

Începând cu anul 2008 și până în anul 2016 când si-a încetat raporturile de serviciu prin pensionare, a deținut funcția de șef al Biroului Investigații Criminale.

A fost un polițist valoros, un bun coleg și prieten, demn de considerație.

Pe această cale, poliţiştii musceleni, aduc un ultim omagiu celui care a fost un adevărat exemplu, un familist convins, soț devotat, tată exemplar și un camarad de nădejde pentru colectivul Poliției Municipiului Câmpulung.

Dumnezeu să-l odihnească!

Ultimele Știri

O unitate militară din Argeș angajează soldați și gradați profesioniști

O unitate militară din Argeș angajează soldați și gradați profesioniști. Începând cu data de 16 mai 2024, Batalionul 33...

Alte știri din aceeași categorie