18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Cristina Stănculescu mândria Câmpulungului la Bruxelles

Alte Știri

Marți, 24 mai, în orașul german Aachen s-au decernat Premiile Charlemagne European Charlemagne Youth Prize pentru cele mai bune proiecte de tineret care promovează valorile europene. Pentru România, premiul național a fost câștigat de către Europuls – Centrul de Expertiza Europeană, o organizaţie non-guvernamentală înființată în anul 2010 la Bruxelles de un grup de experți români în afaceri europene.

Scopul Europuls este de a promova procesul de integrare europeană în România, dar şi de a contribui la dezvoltarea unui spaţiu public european.

Iar unul dintre membrii fondatori ai Europuls este o tânără eminentă din Câmpulung Muscel. Este vorba de Cristina Stănculescu, absolventă a Liceului Dan Barbilian din Câmpulung Muscel.

Cristina lucrează în prezent la Parlamentul European la Bruxelles și a studiat Științe Politice la Facultatea de Științe Politice din București și la Université libre din Bruxelles.

Tânăra din Câmpulung Muscel a și predat de altfel la Universitatea din Bruxelles.

 

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie