21.9 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

Arhitectul șef, Cătălin Ghiță vagabondează prin primăriile din Argeș…

Alte Știri

Arhitectul șef, Cătălin Ghiță vagabondează prin primăriile din Argeș. În această săptămână, Cătălin Ghiță și-a dat demisia din funcția de arhitect-șef al Piteștiului. Iar primarul Cristian Gentea a ținut să îi dea o replică foarte clară și argumentată după ce Cătălin Ghiță a afirmat că motivele plecării sale sunt în Primăria Pitești. Primarul Gentea a arătat cât se poate de punctual lipsa de seriozitate și de organizare a fostului arhitect-șef.

”Domnul Cătălin Ghiță nu a fost în stare să își organizeze direcția. Din partea mea nu a fost vreodată vreo presiune. Domnul Ghiță nu putea să se țină de program și din cauza lui Primăria Pitești a luat multe amenzi. Nu a fost în stare să creeze o legătură cu colegii lui, era foarte împrăștiat. Singur și-a creat probleme”, a declarat primarul Cristian Gentea.

Postul de arhitect-șef al Piteștiului a fost scos la concurs, iar concursul pentru ocuparea postului va fi pe 8 august.

Arhitectul șef, Cătălin Ghiță a plecat de la primăria Pitești a venit o scurtă perioadă la Câmpulung, unde s-a comportat la fel cum a declarat primarul Cristian Gentea după care s-a reîntors la județ, dar nici aici nu a rezistat.

Primarul Cristian Gentea a mai declarat că nu i-a cerut să facă ilegalități, dar primăria a luat a luat atât de multe amenzi încât i s-a luat și edilului.

foto descriptiv

Ultimele Știri

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de...

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență,...

Alte știri din aceeași categorie