14.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Ea este românca mâncată de un rechin în Egipt. Moartea e învăluită în mister

Alte Știri

Roxana Donisan (40 de ani) este femeia ucisă de un rechin, într-o stațiune din Egipt.

Victima este din Suceava și lucra la Administrația Finanțelor Publice. Ea ar fi fost singură în vacanță și a fost dată dispărută la aproximativ două zile după incident.

Suceveanca înota în momentul în care a fost atacată. Cadavrul ei a fost găsit la doar 600 de metri de o altă femeie căzută victimă unui rechin.

Totul s-a întâmplat vineri, în golful adăpostit Sahl Hasheesh, un oraș de coastă aflat la aproximativ 20 de kilometri sud de Hurghada, scrie Antena 3.

Ghizii locali susțin că în zonă s-a scufundat un vas cu oi, ceea ce a atras rechinii. Plajele au fost închise temporar, spre nemulțumirea sutelor de turiști din România care spun că și-au stricat concediul. Pe lângă româncă, o altă turistă din Austria a fost atacată, care s-ar fi aventurat într-o zonă mai puțin populată şi din acest motiv atacul nu a fost remarcat la timp pentru a o salva.

Turiștii ar fi afirmat în presa din Egipt că salvamarii știau că rechini chiar și de 5 metri roiesc în jurul plajelor din stațiunea Sahl Hasheesh, iar tot salvamarii ar fi șters majoritatea filmărilor din telefoanele martorilor.

Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, duminică, 3 iulie, de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul unui cetățean român de sex feminin aflat în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt. Continuarea o găsiți Aici.

Ultimele Știri

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranță ouăle roşii

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranţă ouăle roşii. Chiar dacă ouăle crude păstrate la frigider pot...

Alte știri din aceeași categorie