24.6 C
Campulung Muscel
marți, 7 mai, 2024

Consilierii locali nu îl vor pe Nelu Constantin – Cetățean de Onoare. Din păcate unii nici îl cunosc. Jalnic

Alte Știri

Consilierii locali nu îl vor pe Nelu Constantin – Cetățean de Onoare. Din păcate unii nici îl cunosc. Jalnic putem spune. Mapa de prezentare a acestuia a fost făcută ca la carte. Și? Nu a interesat pe nimeni…

Datorită cenaclului de pictură fondat de Nelu Constantin în 1970, s-au „lipit” de Câmpulung artişti care au venit repetat ca să creeze aici. Pictorul bucureştean Mihai Marin Cârstea, îndrăgostit de Câmpulung, a cumpărat un teren aici şi are casa în construcţie.
Artistul târgoviştean Mihai Şerbănescu, la fel.
Nelu Constantin are 84 de ani şi nu era ceva anormal ca titlul să-i fie conferit ca o recunoaştere a unei cariere împlinite. Dar politicul, care are alte gusturi, n-a dorit. Sperăm să nu se ajungă la necuviinţa de a-l introduce pe Nelu Constantin din nou în Consiliu, ca să-l mai umilească o dată, votându-l până iese „Cetăţean de Onoare”.
Cum au făcut şi alţii înaintea lor, iar familia persoanei dezonorate post-mortem a refuzat să primească titlul.
Încă ceva. Scriitorii Primăriei, care pregătesc materialele pentru şedinţe, l-au trecut pe nominalizat nu „domnul”, ci „numitul Ion (Nelu) Constantin”. Am scotocit un pic prin arhiva ziarului după nişte fotografii ca să ştie şi cei care l-au respins măcar cum arată.
Ultimele Știri

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash. Trebuie să recunoaștem că...

Alte știri din aceeași categorie