10.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Piloţii de la RB Racing au reuşit să urce pe podium de cinci ori

Alte Știri

În weekend, pe circuitul de la Băbana s-a desfăşurat etapa cu numărul 4 din Campionatul de RallyCross. Piloţii de la RB Racing au reuşit să urce pe podium de cinci ori, iar în competiţia pe echipe s-a clasat pe locul doi.

Mezina echipei, Iris Muscalu a primit mult aşteptata maşină nouă de concurs şi, după cum a obişnuit publicul acestui sport, a avut o evoluţie explozivă reuşind să se claseze pe locul doi la Clasa Juniori

Teodora Merlă a avut neşansa ca sâmbătă, în manşa a doua, să i se spargă motorul. Beneficiind de măiestria şi dedicare echipei de mecanici a reuşit să revină spectaculos duminică. Mădălin şi Gică Ticuţă au trudit toată noaptea pentru a schimba motorul, iar Teo le-a răsplătit eforturile, clasându-se în final pe locul I la Clasa Femina şi pe locul II la Juniori.

Trebuie remarcat că, deşi foarte tânără, Teodora şi-a învins emoţiile şi a concurat atât în manşa a 3-a, cât şi în finală fără copilot. Performanţele ei sunt cu atât mai importante cu cât a depus un efort dublu, participând la două clase de concurs. În competiţia rezervată băieţilor, Mircea Şerbănescu a ocupat locul 3 la Juniori 1, iar Rareş Şain deşi a fost lovit de un alt concurent încă de la start, a concurat în finală cu mâna dreaptă în bandaj, reuşind să ocupe locul III, la Juniori 2.

Cel mai bun rezultat a fost realizat de David Nedelcu, care a dominat cursa la Clasa H1 de la un capăt la altul, urcând în final pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Andrei Dună a revenit alături de foştii colegi, la volanul unui R5, dar din păcate, la un moment dat a lovit maşina din faţă, suportul de motor s-a rupt, iar talentatul pilot a fost nevoit să abandoneze.

 

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie