16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Mircea Drăghici, fost trezorier PSD și-a mai luat 6 ani de închisoare

Alte Știri

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat, luni, pe fostul trezorier al PSD, Mircea Drăghici, la şase ani închisoare cu executare, pentru delapidare și utilizarea în interes propriu a subvenţiilor primite de PSD de la bugetul de stat, scrie Agerpres. Drăghici se află în prezent în închisoare, unde execută o pedeapsă de 5 ani primită pentru săvârşirea unor infracţiuni similare.

Judecătorii au admis un acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Mircea Drăghici cu DNA şi l-au condamnat pe fostul trezorier al PSD la doi ani închisoare pentru utilizarea subvenţiilor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate şi un an pentru delapidare.

Drăghici a fost condamnat definitiv la 5 ani închisoare în alt dosar

Magistraţii au constatat că cele două infracţiuni sunt concurente cu alte infracţiuni pentru care Drăghici a fost condamnat definitiv la 5 ani închisoare în alt dosar, rezultând o pedeapsă finală de 6 ani închisoare.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, însă Mircea Drăghici a acceptat pedeapsa încă de la faza urmăririi penale. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie