20.7 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

“Festivalul Țuicii” de la Coșești cu răsunet la nivel național. VIDEO

Alte Știri

“Festivalul Țuicii” de la Coșești a devenit o frumoasă tradiţie, atât pe plan local, cât şi naţional, continuând campania de recunoaştere a ţuicii drept băutură tradiţională românească, dar şi a celorlalte produse şi meşteşuguri tradiţionale – specifice zonei.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul local Coșești într-un cadru natural, pe meleagurile pitorești ale ”Văii Păcurarului”.
Duminică, 11 septembrie, alături de primarul Nicolae Până și de comunitatea locală s-au aflat președintele Consiliului Județean Argeş, Ion Mînzînă, vicepreședintele Marius Nicolaescu, administratorul public al județului Marius Cristian Puiu și consilierii județeni.
Președintele Ion Mînzînă a oferit “Placheta de excelență” primarului Nicolae Pană, Consiliului Local Coșești și întregii comunități, ca semn de recunoaștere și prețuire pentru efortul depus la dezvoltarea administrativă, culturală, economică și socială a localității.
Ultimele Știri

ULTIMĂ ORĂ. Se închid toate magazinele LIDL

ULTIMĂ ORĂ. Se închid toate magazinele LIDL. Unul dintre principiile după care Lidl se ghidează în relația cu angajații...

Alte știri din aceeași categorie