19.6 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Lucrarea de suflet a primarului Vasile Tudorel Miriță pentru comunitatea pe care o păstorește

Alte Știri

Lucrarea de suflet a primarului Vasile Tudorel Miriță pentru comunitatea pe care o păstorește. În comuna Schitu Golești proiectele de investiții în utilități reprezintă o prioritate pentru administrația publică locală.

Rețeaua de canalizare este un deziderat mai vechi al edilului Vasile Tudorel Miriță, anul acesta desfășurându-se cea de-a doua etapă care a costat 8 milioane de lei fiind asigurați din bugetul local dar și dintr-un împrumut prin Trezoreria Statului.

Anul acesta primăria Schitu Golești a obținut finanțare pentru etapa a treia care implică extinderea rețelei de canalizare pe străzile adiacente drumului național 73 care leagă Piteștiul de Câmpulung, prin programul național de investiții Anghel Saligny.

Primarul Vasile Tudorel Miriță a declarat că anual a deschis câte 3-4 șantiere, de când a preluat mandatul.

“Lucrarea noastră de suflet este canalizarea menajeră. S-a lucrat la etapa a doua, lucrare care a început anul trecut, în luna noiembrie cel târziu se va face recepție la terminarea lucrărilor, deci 8 kilometri de rețea plus 2 module de epurare în trei trepte mecanică, chimică și biologică.

Lucrarea a avut termen de execuție pentru 4 ani de zile, iar constructorul a avut capacitatea de a o finaliza în 2 ani. Este bine că s-a întâmplat așa că vom trece la cea de-a treia etapă”, a declarat primarul Vasile Tudorel Miriță, pentru Muscel TV.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie