9.7 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Cum s-au tăvălit două adolescente pentru un băiat

Alte Știri

O adolescentă este lovită cu pumnii şi picioarele de o fată, scenele fiind filmate de o altă persoană, cel mai probabil şi ea minoră. Agresoarea, care nu pare să aibă mai mult de 14 ani, îi reproşează victimei că s-ar fi văzut cu iubitul ei. Foloseşte un limbaj extrem de vulgar.

La rândul ei victima răspunde la fel de vulgar. De furie, bătăuşa îi varsă o sticlă de suc în cap. Un bărbat intervine dar în loc să sesizeze Poliţie sau să o calmeze pe agresoare acesta le cere adolescentelor să părăsească zona. Poliţiştii au demarat o anchetă după ce imaginile au ajuns în mediul online. Victima a fost identificată şi audiată.  

Bătaia a avut loc în faţa unui bloc din cartierul Nord. Se spune că bătăuşa ar avea 14 ani, iar victima 12 ani. Pe filmarea care a ajuns în mediul online se observă cum o fată se apropie de o alta care stă pe bancă şi o loveşte, în timp ce o înjură ca la uşa cortului de mamă şi de morţi.

O trage de păr, moment în care victima o împinge cu piciorul răspunzând, la rândul ei, vulgar. Enervată, minora îşi reia tirul loviturilor spunând „Dai tu-n mine băga-mi-aş…Dacă eu ţi-am spus că el e cu mine, tu de ce te-ai văzut cu el? Băga-mi-aş…” . Fata de pe bancă răspunde „Am crezut că nu mai eşti, că dacă ştiam nu mai mă…cu el. Şi tu ce filmezi (în timp ce o vede pe fata care stă pe o altă bancă şi înregistrează scenele cu telefonul)?”. „Filmeaz-o pe ea, te rog frumos” insistă agresoarea. O loveşte din nou cu picioarele şi cu palmele iar fata de la bancă se apără lovind, din nou, cu piciorul. Se înjură reciproc. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie