8.5 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

Alina Gorghiu s-a rugat în biserica din Mihăești! În niciun caz pentru PSD-iști

Alte Știri

Alina Gorghiu s-a rugat în biserica din Mihăești! În niciun caz pentru PSD-iști, spunem asta pentru că au fost alegeri la organizația locală, fiind ales președinte fostul primar Gheorghe Matei.

Cam în același interval orar, Alinuța a încercat să atragă atenția la slujba Sfintei Leturgii de la Biserica Sfinții Mihail si Gavriil, ctitorie a lui Ion Iorgulescu, învățător și parlamentar liberal de Muscel alături de colegii de partid.

Alina Gorghiu, al doilea om în stat și președintele PNL Argeș a mai fost însoțită de prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Se pare că preotul de aici dorește să candideze pentru funcția de primar în anul 2024, d-asta a și adus alaiul de la Pitești pentru a nu rămâne în anonimat datorită alegerilor de la PSD.

Ultimele Știri

Raliul Argeșului. Cele mai importante nume ale motorsportului românesc vor pilota mașini rapide și spectaculoase în fața fanilor

Raliul Argeșului. Cele mai importante nume ale motorsportului românesc vor pilota mașini rapide și spectaculoase în fața fanilor. Raliul Argeșului...

Alte știri din aceeași categorie