11.9 C
Campulung Muscel
luni, 20 mai, 2024

Un agent de pază a ajuns după gratii după ce a mutilat un bărbat

Alte Știri

Un dosar instrumentat de poliţişti din anul 2017 a ajuns la final după ce instanţa a dat sentinţa definitivă. Un fost agent de pază dintr-un club piteştean, acuzat de purtare abuzivă a fost condamnat la închisoare. Bărbatul a fost ridicat de oamenii legii fiind dus la Penitenciarul Mioveni. 

Incidentul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 august 2017, în fața unui club din centrul Piteștiului. Persoana vătămată s-a luat la ceartă în interior cu o altă persoană. Pentru a se liniști, acesta a ieșit în afara barului. După ce conflictul a fost aplanat, dorind să se întoarcă în club, a fost lovit de către agentul de securitate.

Ion Ilie I. i-a dat un pumn în față, aparent fără niciun motiv, la incident asistând mai mulți prieteni ai victimei. La fața locului a sosit un echipaj medical, iar tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Argeș. S-a stabilit că a suferit o fractură de mandibulă. A necesitat 50 de zile de îngrijiri medicale. La aproape doi ani de la săvârșirea faptei, agentul de securitate a fost trimis în judecată fiind cercetat pentru purtare abuzivă. Acesta și-a recunoscut fapta reținută în sarcina sa.

Judecătoria Piteşti a dat sentinţa, hotărârea rămânând definitivă recent. Are de ispăşit un an şi o lună de închisoare. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, au pus în executare un mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Pitești. Bărbatul a fost încarcerat.

sursa – curierulzilei.ro

Ultimele Știri

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă la muzeul Brukenthal

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă la muzeul Brukenthal. Autoritățile locale...

Alte știri din aceeași categorie