9.4 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Trăiască Târoiu! Avem cu ce ne lauda…

Alte Știri

Trăiască Târoiu! Avem cu ce ne lauda…Lasconi, dă-i și lui Țâroiu măcar jumătate din medalie!

Primărița se laudă cu premierea de către Ministerul Fondurilor Europene a unui proiect realizat de Primăria Câmpulung, între 2017-2020, când fostul primar Liviu Țâroiu a obținut cu proiectul respectiv rezultatele premiate de minister.

A fost normal ca ministerul să o invite pe primărița Elena Lasconi la festivitatea de premiere a proiectelor, pentru că ea reprezintă orașul. Însă primărița pretinde că este STRICT meritul echipei sale. Adică meritul ei!

Hodoronc-tronc, primărița s-a referit în discursul ei și la falimentul ARO. Însă nimic nu este întâmplator. Falimentul ARO este o linie de mesaj prezentă constant și la cele circa 180 conturi false care o susțin pe primăriță pe rețele sociale.

Este deplorabil că primărița Lasconi în lipsă de realizări recurge la campanie negativă, de genul: “Votați-mă pe mine că, dacă nu, se întorc ăia care acum 30 de ani au falimentat ARO!”

Primărița trebuie să arate cum a îndeplinit din promisiunile sale electorale, pentru care a obținut votul cetățenilor.

Câmpulung merită mai mult!, a scris Corina Scarlat pe pagina de socializare.

Ultimele Știri

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung. Candidatul de AUR pentru municipiu și-a depus astăzi la Biroul Electoral...

Alte știri din aceeași categorie